Mammas lille baby for alltid? 12 års aldersgrense på bloggen

Jeg fikk et spørsmål av Therese om det var noen aldersgrense på bloggen siden det kunne virke som det var forbeholdt babyer. Jeg liker jo å tro at barna våre skal være våre babyer for alltid, men jeg møtte senest i går en gutt på to år som absolutt ikke ville bli kalt baby. Han var jo stor gutt. Så jeg må endre litt på bloggbeskrivelsen.

Jeg ønsker at dette skal være en blogg med barnemote, ikke bare babymote. Broren min har imidlertid rukket å bli tretten, og jeg føler at han nå er tenåring og ungdom, ikke barn.

Så dette blir da en moteblogg for de mellom 0 og 12 år.

Høres det fornuftig ut? :)


Dette var det nærmeste jeg kom et illustrasjonsbilde. Skulle vel helst hatt en jente og en gutt.Therese har også sendt inn antrekk som dere får se om ikke så lenge, så følg med. Vil du sende inn bilde av ditt barns antrekk og få det publisert her på bloggen, send bildet til babyoutfit@hotmail.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Babyoutfit - send inn dine babyantrekk

Babyoutfit - send inn dine babyantrekk

21, Oslo

Dette er en outfitblogg for de litt yngre hvor du kan sende inn bilde av dine babyantrekk. Husk bare å få godkjennelse av barnets foreldre. Bilde og blogglink sendes til babyoutfit@hotmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits